• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

 • Het startpunt voor klassieke auto's en youngtimers.

  Hier vind je het laatste klassiekernieuws, een aanbod van ruim 5.000 klassiekers, meer dan 3.000 reviews over klassieke auto's en youngtimers van hun eigenaren en ruim 3.000 autobrochures uit de jaren 70, 80 en 90.

  Maandelijks de meeste én mooiste klassiekers

  AutoWeek Classics is hét magazine voor de liefhebber van klassiekers, youngtimers en sportscars. Inclusief 60 pagina’s Auto Trader met het meest complete klassiekeraanbod.

  Minimaal 124 pagina’s puur lees- en kijkgenot:

  • Unieke en inspirerende artikelen
  • Foto’s
  • Tests
  • Proefritten

  Neem nu een abonnement op AutoWeek Classics.

  Als abonnee lees je AutoWeek Classics ook op je tablet: via de Tijdschrift.nl app voor iPad en Android tablets

 • Over Auto Trader

  Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. Auto Trader, van oorsprong een uitgeverij, brengt sindsdien potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact. In 1999 startte Auto Trader het online occasionportal AutoTrader.nl. De site biedt kopers de keuze uit meer dan 220.000 nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens. De website wordt maandelijks meer dan 2 miljoen keer bezocht. Auto Trader is sinds 2008 onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep.

  AutoTrader.nl: de ultieme matchmaker

  AutoTrader.nl bedient als eerste in de online automotive markt 100% van de potentiële kopers. De website staat voor overzichtelijkheid, inspiratie, unieke zoekfuncties en een samensmelting van AutoWeek-content. Met de lancering van de nieuwe website in januari 2014 is het zoeken en vinden opnieuw gedefinieerd, waardoor het nog eenvoudiger is om de ultieme en betrouwbare automatch te realiseren.

  Auto Trader Verkoopservice: adverteer, veil of verkoop direct

  Deze service geeft u de mogelijkheid om naast te adverteren op AutoTrader.nl ook uw klassieker te veilen of direct te verkopen. Auto Trader biedt u hiermee een service waar u zelf kunt kiezen op welke manier u uw klassieker het snelst verkoopt

  De Auto Trader Verkoopservice biedt drie opties:

  1. Adverteren op AutoTrader.nl: u heeft zelf de regie over de verkoop en bepaalt zelf de vraagprijs van het voertuig.
  2. Veilen: uw voertuig wordt optisch professioneel geïnspecteerd en aangeboden aan 6.000 autobedrijven in Europa die een bod kunnen doen.
  3. Direct verkopen: u ontvangt binnen een uur een gegarandeerd bod.

  Verkoop nu je klassieker op AutoTrader.nl

  Jouw auto. Zo gevonden, zo verkocht