• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

 • Moving Intelligence ontwikkelt en produceert systemen op het gebied van voertuigbeveiliging, wagenparkbeheer en rittenregistratie. Door ervaring en inzicht in de markt te combineren, bieden ze een totaalpakket waarmee ze u, als hun klant, ontzorgen. Daarom zijn ze marktleider op het gebied van de meest geavanceerde voertuigbeveiliging. Veel systemen hebben dan ook een keurmerk van SCM. Moving Intelligence is mede daardoor preferred supplier van meerdere auto-importeurs van premium merken.

  Daarnaast kunt u met deze systemen uw wagenpark efficiënt laten functioneren. U kunt hierbij denken aan diensten voor live volgen, rittenregistratie, rijstijlanalyse. U bent bijvoorbeeld geen tijd meer kwijt aan het compleet maken van onvolledige ritrapporten. De vraag wie wanneer in welke auto heeft gereden, is met een druk op de knop beantwoord en u heeft altijd zicht op de locatie van uw (buitendienst)medewerkers. Met de diensten van Moving Intelligence bespaart u tijd, geld, energie en brandstof.

  OP EN TOP BEVEILIGD

  Dieven worden steeds brutaler en slimmer: voertuigen worden op ieder moment van de dag en op iedere plek gestolen. Voor het hacken van motormanagementsystemen draaien ze hun hand niet om...

  Moving Intelligence wil dieven het zo moeilijk mogelijk maken. Dit doen ze door hun voertuigvolgsystemen, de Mi50, te combineren met startonderbrekers, de MiBlock, die niet te hacken zijn. Het verstoren van het signaal van het voertuigvolgsysteem, een veel gebruikte techniek, heeft dan geen zin meer. En mocht uw object toch gestolen worden, dan kunt u met hun peilzenders uw voertuig terug vinden na diefstal. Doordat dit systeem stand alone werkt en op een interne accu, is het niet te saboteren. Daardoor blijft het altijd en overal werken. Zelfs door de wanden van containers en muren van gebouwen heen. Zo bent u op en top beveiligd.

  Moving Intelligence beveiligt alles wat beweegt, ongeacht of dit een auto, een boot of werkmaterieel is. Daarom heeft Moving Intelligence ook een particulier onderzoeker in dienst met het officiële SVPB-diploma (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties) en daarmee een geldige vergunning van het ministerie van Veiligheid en Justitie om opsporingswerkzaamheden te verrichten.

  Peilzenderreeks

  De Mi-Peilzenderreeks is het nieuwe systeem met dekking in heel Europa. De Mi6 t/m Mi9, elk met hun eigen functies (zie tabel). Deze systemen zorgen ervoor dat uw voertuigen goed vindbaar zijn bijvoorbeeld na diefstal.

  De Mi peilzender heeft de afmeting van een luciferdoosje. Daardoor kan het overal en niet zichtbaar worden geïnstalleerd. Het systeem is voorzien van een eigen voeding en is daardoor zeer eenvoudig te installeren. Uiteraard is de peilzender geïntegreerd in het vertrouwde Moving Intelligence platform. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid de Mi peilzender op het platform en in de MiApp te zien!

  • Eenvoudige installatie
  • Interne accu
  • Niet te saboteren
  • Makkelijk in gebruik
  • Draadloos
  • Dekking in heel Europa
  • Scherpe tariefstelling
  • Inzicht in actuele status peilzender op Moving Intelligence platform/MiApp

  Werking van de Mi6/Mi7

  De Mi6/Mi7 meldt zich eenmaal per dag door een signaal te sturen vanuit de locatie waar het object zich bevindt. Daarna schakelen zij zichzelf direct weer uit. Wanneer het object gestolen wordt, dient u contact op te nemen met de meldkamer. Zij zullen op afstand het systeem activeren naar diefstal modus. De Mi6 maakt gebruik van GSM en Radio Frequentie; de Mi7 maakt daarnaast ook nog gebruik van GPS.

  De Mi8/Mi9 Peilzender

  De Mi8 heeft dezelfde functionaliteiten als de Mi6; de Mi9 dezelfde als de Mi7, maar ze hebben een grotere accu, waardoor ze o.a. een langere levensduur hebben. De Mi8/Mi9 hebben op basis van 1 signaal per etmaal een levensduur van 8 jaar. Het is ook mogelijk de signaalfrequentie te verhogen naar 3 keer per 24 uur. Hierdoor wordt de levensduur van de accu wel verkort omdat het stroomverbruik toeneemt.