• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

  • Moving Intelligence is fabrikant en leverancier van o.a. voertuigbeveiligings-systemen en peilzenders. De peilzenders zijn volledige autonome systemen die niet aan de voertuigelektronica gekoppeld worden en daarmee juist ook voor oldtimers uitermate geschikt zijn.

    Moving Intelligence ontwikkelt en produceert systemen op het gebied van voertuigbeveiliging, wagenparkbeheer en rittenregistratie. Moving Intelligence is marktleider op het gebied van de meest geavanceerde voertuigbeveiliging. Veel systemen hebben dan ook een keurmerk van SCM. Moving Intelligence is mede daardoor preferred supplier van meerdere auto-importeurs van premium merken.

    De Mi-Peilzenderreeks is een terugvindsysteem met dekking in heel Europa. Deze systemen zorgen ervoor dat uw voertuigen goed vindbaar zijn bijvoorbeeld na diefstal.

    De Mi peilzender heeft de afmeting van een luciferdoosje en is voorzien van een eigen voeding. Daardoor zijn de terugvindsystemen in elk voertuig zeer eenvoudig, veilig en uit het zicht te monteren.

    Na diefstalmelding zendt de peilzender via GPS/GSM en via Radio Frequentie een signaal uit en is hierdoor nauwkeurig te lokaliseren via het online platform en via de MiApp.