• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

 • Momenteel kent FEHAC onderstaande Business Partners:

 • Met het samenvoegen van de merken Europeesche en a.s.r. is er een einde gekomen aan het partnerschap tussen FEHAC en de Europeesche. Het goede nieuws is dat het partnerschap nu wordt voortgezet onder de vlag van a.s.r.

  De Oldtimerverzekering van a.s.r. is, met hulp van de kennis en ervaring van de Europeesche, in 2018 vernieuwd. De verzekering voldoet sindsdien aan alle negen eisen die de FEHAC stelt aan een kwalitatief goede oldtimerverzekering en draagt daarmee het felbegeerde ‘FEHAC-keurmerk’. a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. In de verzekeringsmarkt voor oldtimers is a.s.r. nu marktleider en zal vanuit die rol een belangrijke partner zijn voor FEHAC.

  Website a.s.r. Verzekeringen

 • Vredestein ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden voor personenauto’s, bestelwagens, fietsen en voor agrarische en industriële toepassingen. Banden voor personen-wagens, voor in de zomer en in de winter, de vierseizoenenbanden en ons unieke reserve-band-concept. Een belangrijk deel van onze autobanden wordt ontworpen door het Italiaanse designhuis Guigiaro.

  Daarnaast produceren wij banden voor bestelwagens en banden voor tractoren, voor allerhande landbouwapplicaties. Ook op het gebied van Two wheel tyres is Vredestein een toonaangevende naam. En natuurlijk zijn onze klassieke banden al jaren een kenmerk van kwaliteit!

  Website Vredestein

 • Kroon-Oil bestaat net als de automobiel al meer dan 100 jaar en is een grote producent en leverancier van hoogwaardige olie en smeermiddelen voor allerlei specialistische toepassingen. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, biedt het bedrijf diverse specialiteiten, zoals de lijn met speciale olieproducten voor klassieke voertuigen. In Zwijndrecht en Almelo staan de productie- en verkooplocaties. Kroon-Oil producten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel Nederlandse makelij mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd. Als onafhankelijke producent is Kroon-Oil in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends worden op de voet gevolgd. Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor specifieke wensen van haar klanten.

  Website Kroon Oil

 • Professionele oplossingen en topkwaliteit – met deze succesvolle combinatie mag Glasurit zich al 130 jaar scharen onder de toonaangevende merken als het gaat om lakreparatie bij personenauto’s en bedrijfswagens. Zelf succesvol zijn is echter niet genoeg voor ons. We willen ook autoschadeherstelbedrijven succesvol maken! Trouw aan ons motto ‘ProFit met Glasurit’ zorgen we er daarom voor dat autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld veilig en glansrijk zaken kunnen doen.

  Het is ons doel de beste oplossingen aan te bieden. Daarom zijn we voortdurend bezig ons product- en dienstenaanbod verder te ontwikkelen. We maken uw autoschadeherstelbedrijf fit voor de toekomst. Met innovatieve lakproducten en -systemen voor een briljant eindresultaat, met steeds betere instrumenten om snel en trefzeker kleuren te zoeken, met een groeiend adviesaanbod om het aanwezige besparings- en ontwikkelingspotentieel te benutten, en – niet in de laatste plaats – met een uitgebreid trainingsprogramma via een wereldwijd trainingsnetwerk.

  De altijd hoge kwaliteit van Glasurit op elk gebied heeft ertoe geleid dat Glasurit-autoreparatielakken wereldwijd van vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten een approval hebben gekregen voor reparaties. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld gebruik maken van Glasurit.

  Website Glasurit

 • Ecomaxx ontwikkelt, test en produceert brandstoffen voor specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan schone brandstoffen voor racedoeleinden, klassieke auto’s, motorfietsen, bromfietsen en boten. Het uitgangspunt is dat de brandstoffen schoner verbranden, dat de motor minder schadelijke stoffen uitstoot en maximaal presteert.

  Ecomaxx speelt in op specifieke brandstofbehoeften. Daar waar standaard brandstoffen problemen geven, biedt Ecomaxx de oplossingen. Lang houdbare benzine bijvoorbeeld, waarin Ecomaxx probleemloos kan voorzien. Motoren die rijden op Ecomaxx brandstoffen stoten minder schadelijke uitaatgassen uit. Ecomaxx probeert daarmee oldtimers ook in de toekomst rijdend te houden, zelfs in stedelijke milieuzoneringen.

  Website Ecomaxx

 • Moyersoen is het grootste online veilinghuis van België. Met meer dan 30 jaar ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau, zijn we gespecialiseerd in het verkopen van roerende en onroerende goederen. Snel kopen en verkopen is de kracht van online veilen. Voor kopers zijn online veilingen tijdbesparend; u kan bieden waar en wanneer u wil. U komt bij ons team van enthousiaste medewerkers steeds op de eerste plaats. Wij zorgen voor de beste prijszetting, uitgebreid aanbod en een snelle afhandeling. Onze verkopers zijn bij Moyersoen in goede handen. Met onze expertise zorgen wij voor een correcte afhandeling van uw overstock, voorraad en bedrijfsuitrusting. Voor elke gelegenheid bieden wij uw onderneming een op maat gemaakte oplossing.

  Tenslotte is Moyersoen ook actief als makelaar van onroerend goed met Moyersoen Real Estate. Via www.moyersoen.be registreren we dagelijks 35.000 bezoekers uit 138 landen en krijgen we elke 23 seconden een nieuw bod binnen. Jaarlijks worden 65.000 kavels geveild in zo’n 500 veilingen.

  Contacteer ons via www.moyersoen.be of via 32 3 827 21 31 en wij doen het nodige.

 • Het Business Partner Programma

  De FEHAC is de Federatie Historische Automobiel- en motorfietsclubs. De FEHAC vertegenwoordigt zo’n 200 verenigingen - met in totaal ongeveer 70.000 leden - en behartigt de belangen van die leden en het mobiele erfgoed in de breedste zin van het woord.Het Business Partner programma van FEHAC is gericht op professionele toeleveranciers en/of dienstverleners die aantoonbaar betrokken zijn bij klassieke voertuigen en/of hun gebruikers, het gebruik- en de restauratie van klassiek voertuigen.

  Het Business Partner programma kent een aantal doelstellingen

  • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
  • Het (pre)selecteren van voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners (preferred suppliers)
  • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van FEHAC en de Business Partners
  • Het stimuleren en/of initiëren van alles dat kan bijdragen tot gebruik en behoud van klassieke voertuigen.
  • Het op een voor beide partijen aantrekkelijke manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

  Business Partners zijn geen lid van FEHAC, maar nemen deel in het preferred supplier programma van de branchevereniging.

  Voordelen voor FEHAC Business Partners Business Partners

  mogen het FEHAC Business Partner logo voeren. Vermelding op FEHAC website met naam en logo onder ‘Business Partners’ Exclusief gratis Bedrijfsprofiel op de FEHAC website. Directe doorlink naar website van Business Partner. Gratis abonnement op FEHACtiviteiten. Mogelijkheden voor het organiseren van workshops door Business Partner 'onder auspiciën van FEHAC' Opname met logo in Jaarverslag Exclusieve deelname aan door FEHAC georganiseerde evenementen Vermelding bij deelname van de FEHAC aan klassiekerevenementen (MECC, RAI etc.)

  Wie kan er Business Partner worden van de FEHAC

  Bedrijven of organisaties met een aantoonbare betrokkenheid bij klassieke voertuigen en/of hun gebruikers, het gebruik- en de restauratie van klassieke voertuigen in het algemeen, c.q zij die specifieke producten en/of diensten leveren toegesneden op de wensen van leden van FEHAC in het bijzonder, kunnen deelnemen in het FEHAC Business Partner programma. Business Partners zijn géén lid van de branchevereniging FEHAC, maar nemen wél deel in het preferred supplier programma. De fee voor deelname aan het Business Partner programma bedraagt € 3.500,-- per jaar.

  Aanmelden als Business Partner

  Voor het aanvragen van het FEHAC Business Partnership kunt u bij het FEHAC secretariaat het aanvraagformulier aanvragen. Wij verzoeken u het formulier volledig in te vullen en (evt. per e-mail) te retourneren. FEHAC behoudt zich het recht om aanvragen van Business Partner programma, zonder recht op correspondentie, te weigeren.

  Procedure

  Aanvragen voor het FEHAC Business Partnership dienen vergezeld te gaan van een jaarverslag. Aanvragen voor het Business Partnership worden ter beoordeling voorgelegd aan het FEHAC bestuur, nadat er een positieve referentie check heeft plaatsgevonden. FEHAC behoudt zich het recht om aanvragen van Business Partner programma, zonder recht op correspondentie, te weigeren.

  FEHAC Jaarverslag

  Het FEHAC jaarverslag verschijnt voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering in het voorjaar. Het FEHAC jaarverslag wordt, doorgaans samen met een uitgave van de FEHACtiviteiten toegezonden aan alle bestuursleden/contactpersonen van de aangesloten verenigingen en aan een groot aantal professionele FEHAC relaties. Naast de profielen van de Business Partners wordt in het FEHAC jaarverslag ook inzicht gegeven in de jongste cijfers en feiten met betrekking tot de FEHAC zelf, alsmede de ontwikkelingen binnen de klassiekerwereld, vanuit zowel Europees als Nederlands perspectief.

  Via het Business Partner programma kan uw bedrijf of organisatie zich presenteren aan – en in contact komen met – de leden van FEHAC.

  Aanvraagformulier Business Partner