• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

 • Over Europeesche Verzekeringen

  Europeesche Verzekeringen is dé specialist op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen. Als verzekeringsmaatschappij voor en door liefhebbers weten wij precies wat u nodig heeft om onbezorgd van uw oldtimer te kunnen genieten. Niet voor niets hebben wij al meer dan negentig jaar ervaring op het gebied van verzekeringen. En behoren wij tot de eerste bedrijven die het felbegeerde keurmerk 'FEHAC-proof' mag dragen.

  In juni 2007 is de samenwerking met de FEHAC in een business partnership omgezet. Voor u als lid van een vereniging die is aangesloten bij de FEHAC betekent dit onder meer een korting tot maar liefst 10 procent op het afsluiten van een oldtimerverzekering bij de Europeesche.

  Dé beste oldtimerverzekering voor uw klassieker

  De beste verzekering voor uw oldtimer stelt u samen bij Europeesche Verzekeringen. Uw premie is namelijk afgestemd op het aantal jaarkilometers en op de periode waarin u rijdt. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers de weg op gaat. De Oldtimerverzekering van de Europeesche voldoet bovendien aan de strenge criteria die het FEHAC-keurmerk stelt.

  Altijd een verzekering op maat

  Bij de Oldtimerverzekering van de Europeesche bepaalt u zelf waarvoor u verzekerd bent. Verder heeft u altijd recht op gratis hulpverlening in Nederland. Bij pech geldt daarnaast een altijd terughaalgarantie, die u naar wens kunt uitbreiden naar heel Europa. En bent u lid van een club die is aangesloten bij de FEHAC? Dan krijgt u een premiekorting van 10 procent.

  U kunt de Oldtimerverzekering van de Europeesche afsluiten bij uw verzekeringsadviseur. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op Europeesche Verzekeringen