• Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs

 • Op deze pagina staan een aantal evenementen van FEHAC leden en-/of evenementen waar de FEHAC vertegenwoordigd is. U kunt op onderstaande link klikken om snel naar de informatie over het desbetreffende evenement te gaan.  27 oktober 2019 Britisch Carparts Day Gorichem

  14 en 15 december 2019 Centraal Classics


  Door de Evenementenregeling kan met geschorste voertuigen van 15 jaar en ouder in bepaalde gevallen toch gebruik gemaakt worden van de openbare weg. Meer informatie en aanvraagformulieren kunt u hier vinden.
 • 27 oktober 2019 Britisch Carparts Day Gorichem

 • Het succes van de British Carparts Day 2018 heeft de beide organisatoren van de Austin Healey Owners Club Nederland (AHOCN) en de TR Club Holland (TRCH)  doen besluiten om in 2019 het evenement weer te laten plaatsvinden. Waar dat zal zijn is nog niet bekend, evenmin als de deelnemende Britse Oldtimerclubs.

  Op 27 oktober 2019 organiseren wij tezamen met  andere autoclubs van Britse klassieke auto’s de 

  British Carparts Day 2019

  Het wordt een fantastische dag voor jong en oud, vrouwen en mannen, want we hebben het volgende in petto:

  • De leden van de deelnemende clubs bieden hun overtollige onderdelen te koop aan
  • Er zijn een groot aantal commerciële aanbieders met uiteenlopende producten zoals gereedschap, onderdelen, kleding, enz. 
  • Er is een autoboulevard waar zowel leden als commerciële bedrijven klassieke auto’s aanbieden
  • Verder een F1 race simulator, live muziek en uitgebreide horeca met een gezellig terras
  • Tenslotte is er ook een kleine kunstbeurs met schilderijen, beeldhouwwerk maar ook prachtige sierraden.

  Nadere informatie over locatie en tijden volgt zodra bekend.

  Zie ook www.britishcarpartsday.com

 • 14 en 15 december 2019 Centraal Classics

 • Op 14 en 15 december 2019 is er weer de internationale beurs in het hart van Nederland met 10.000 m2 oldtimer motoren, bromfietsen en onderdelen: Central Classics in Expo Houten. 
  4 kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27. Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten. Ook de diverse clubs met hun klasieke tweewielers zijn van de partij.

  Entree € 10,-. Dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang.- Gratis parkeren.

  Meer dan 230 standhouders uit binnen- en buitenland vullen iedere beschikbare plek van de hallen met motoren, bromfietsen en onderdelen vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er als geheel een gevarieërd en kwalitatief aanbod is.<